Fotobehang, voor een grote impact!

Een sfeerbeeld, een mooie foto of een leuke structuur, op Airtex kan bijna alles geprint worden.

jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Wij zijn bijna 25 jaar actief in het Sign & Print. Onze klanten zijn plaatselijke bedrijven, maar ook grote multinationals.

flexibel

Flexibel

Wilt u bijvoorbeeld uw auto bij ons laten voorzien van belettering of liever bij u op locatie? Wij zijn overal inzetbaar. Wij besteden niets uit en hebben daarom niet te maken met extra marges.

specialisten

Specialisten

Wij hebben een team van verschillende specialisten, voor fotobehang, gevelreclame, lichtreclame en autoramen tinten.

Airtex of Fotobehang

Airtex behang, ook wel bekend als naadloos fotobehang, leveren en monteren wij op alle formaten! Een sfeerbeeld, een mooie foto of een leuke structuur, op Airtex kan bijna alles geprint worden.

Airtex monteren

Het behang kan op verschillende hoogtes geprint worden, op bijna alle wanden in kantoren en woningen kan het behang gemonteerd worden. Het naadloos behang is eenvoudig zelf met behanglijm te monteren.

Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Voor inspiratie kunt u op onze portfolio pagina kijken.

Zelf een bestand aanleveren

U kunt uw eigen foto of ontwerp laten printen op naadloos behang, of u kunt ons een ontwerp laten maken. In beide gevallen is het belangrijk dat wij de juiste afmeting weten en wat de ondergrond is. Bij onbewerkte wanden moet voorstrijk aangebracht worden wat ervoor zorgt dat niet alle vocht uit het behanglijm wordt gezogen. Als wij deze informatie hebben kunnen wij uw bestand of het ontwerp dat wij voor u gemaakt hebben, gaan printen.

Snel uw fotobehang aan de muur

Na akkoord op het ontwerp kunnen wij de montage inplannen. Bent u gevestigd in Nederland? Dan kunnen wij meestal binnen één week naadloos behang monteren op uw locatie.

Al meerdere jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Supreme Reclame. Supreme heeft voor ons reeds meerder bedrijfswagens en aanhangwagens beletterd, maar ook een fraaie reclamezuil geleverd. Tevens heeft Supreme meegdacht in het ontwerp en ontwikkelen & doorvoeren van de huisstijl. In het hele traject zijn ze zeer betrokken en denken graag mee. Al me al een professionele partij met oog voor detail tegen een goede prijs.

Jeroen Hup

Warmtestore Kampen

Recente projecten

Fotobehang bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit fotobehang of Airtex van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo