Bus bestickering

auto belettering

Bedrijfsbus bestickering

Wat kost bestickeren van uw bedrijfsbus?

 

Natuurlijk weet u hoe goed autoreclame op bedrijfswagens werkt voor uw naamsbekendheid. Uw bedrijfswagens maken met een mooi logo en pakkende tekst op allerlei plaatsen reclame voor uw bedrijf, waar ze ook maar rijden of staan. Autoreclame werkt! U bereikt er veel mensen mee op een veel efficiëntere manier dan adverteren in een magazine of krant. Maar wat kost een bus bestickering eigenlijk?

Kosten bus bestickering

Uw bedrijfswagen met uw logo en een kernachtige beschrijving van uw specialiteiten: dat is snel, goedkoop en effectief reclame maken. Kiest u voor bijvoorbeeld alleen een logo en NAW gegevens op de zijkant? Of kiest u voor een complete carwrapping? Dat maakt in de kosten nog al uit. Een logo met NAW gegevens leveren en monteren wij al vanaf 175 euro. Een carwrap begint bij 1500 euro. Maar eerst is het van belang om na te gaan wat er op uw bus of bedrijfswagen bestickert mag worden.

In vier stappen naar een bedrijfswagen of bus bestickering

Stap 1. Logo en kerntekst aanleveren

U levert uw bedrijfslogo aan met een pakkende tekst waarmee u uw bedrijf en werkzaamheden typeert: schilderen, transport, timmerwerkzaamheden, enzovoort. Zorg ervoor dat de bedrijfsvisie goed overkomt in het ontwerp. Hebt u nog niet zo’n logo? De designers van Supreme Reclame helpen u hier graag bij. We denken met u mee en zorgen voor een opvallend en herkenbaar eindresultaat. Supreme Reclame overlegt met u wat de beste plaats is op het voertuig, de grootte en de kleur.

Stap 2. Supreme Reclame levert een offerte

Wij leveren vooraf een duidelijk overzicht van wat de bestickering precies kost. Daarbij houden we rekening met de kosten van het ontwerp en de uitvoering. Denk aan grootte en plaats op de bus. Bij meerdere auto’s zullen de kosten lager zijn dan wanneer u een enkele auto laat beletteren. Uiteraard gebruiken we bij Supreme Reclame alleen de allerhoogste kwaliteit aan materialen waardoor uw belettering er jarenlang keurig netjes uit blijft zien.

Stap 3. Supreme Reclame bestickert uw bus of bedrijfswagen(s)

Supreme Reclame gaat aan de slag met het wrappen, beletteren of bestickeren van uw bedrijfswagen(s). Wij zorgen ervoor dat u met uw nieuwe bus bestickeringen, rijdende visitekaartjes van uw bedrijf worden waarmee u nieuwe klanten trekt. Wij werken op een door u gekozen locatie. Wij gebruiken uitsluitend materialen van topkwaliteit. De afbeeldingen, letters en logo’s moeten immers jarenlang bestand zijn tegen weer en wind. Het materiaal is vuilafstotend en sterk zodat u jarenlang plezier hebt van uw opvallende bedrijfswagens.

Stap 4. Vijf jaar servicegarantie

Mocht er onverhoopt een beschadiging optreden van uw belettering dan kunt u altijd bij ons terecht voor herstel. Wij zorgen er dan voor dat uw wagen weer tiptop verder kan. Daarnaast bieden wij (afhankelijk van de gekozen folie) tot vijf jaar servicegarantie op kleur én montage!

Carwrap: de hele wagen met een opvallend nieuw uiterlijk

Wagenparkbeheerders of ondernemers kiezen steeds vaker voor een carwrap waarbij een complete bus bestickering met een full colour wrap gemonteerd wordt. Hierbij is uw bus bestickering altijd opvallend en origineel. U kunt een eigen ontwerp voor de bestickering aanleveren, maar Supreme Reclame kan de uitingen ook volledig voor u ontwerpen. Hiervoor hoeft u dus niet apart een ontwerper in te huren, wij doen dat zelf! Uiteraard is montage op locatie mogelijk. Bekijk onze Autoreclame pagina voor meer. Via het formulier hieronder kunt u vandaag nog een offerte aan vragen.

Autoreclame bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Wij monteren autoreclame ook bij u op locatie
  • Professionele ontwerpen

Wij bestickeren uw auto, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig. Met uw logo, een eye-catching design of wrappen het hele voertuig voor een totaal andere uitstraling. Onze grafisch ontwerpers maken elke keer een uniek design en onze monteurs gaan met grote precisie te werk om uw reclame middel doeltreffend de weg op te laten gaan!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

6 + 12 =

Een van onze experts spreken?

Wij werken uw idee uit in een prachtige reclameuiting voor uw bedrijf of uw klant. Samen komen wij tot de mooiste oplossingen! Neem vrijblijvend contact op en leg uw vraag bij ons neer!

Bel nu: 038 477 0900

David stoter