Carwrapping

Geef je wagen een compleet nieuwe look!

jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Wij zijn bijna 25 jaar actief in het Sign & Print. Onze klanten zijn plaatselijke bedrijven, maar ook grote multinationals.

flexibel

Flexibel

Wilt u bijvoorbeeld uw auto bij ons laten voorzien van belettering of liever bij u op locatie? Wij zijn overal inzetbaar. Wij besteden niets uit en hebben daarom niet te maken met extra marges.

specialisten

Specialisten

Wij hebben een team van verschillende specialisten, voor carwrappen, gevelreclame, lichtreclame en autoramen tinten.

Carwrapping voor een compleet nieuwe look 

Carwrapping zorgt ervoor dat je een auto een compleet nieuwe look geeft. Dit kan omdat men misschien tijdelijk iets anders wil, of om de auto permanent een andere kleur en/of structuur te geven.

Veel autoliefhebbers hebben de droom om hun auto een speciale look te geven. Spuiten is vaak kostbaar en ook permanent. Carwrapping is een goed alternatief om tijdelijk of permanent de auto een nieuwe look te geven. Kijk eens in ons portfolio en laat u inspireren!

U kunt voor een egale kleur kiezen, maar er kan ook een heel nieuw ontwerp op komen. Altijd worden hoogwaardige folies gebruikt en zorgen onze monteurs ervoor dat er zeer zorgvuldig met de autolak wordt omgegaan.

Supreme Reclame heeft bijna 25 jaar ervaring in autoreclame. Laat uw bedrijfsauto opvallen door een spetterende full colour print of juist met een subtiele bedrijfsaanduiding. Wij voorzien uw bedrijfsauto met autoreclame.

Supreme Reclame is al jaren onze vaste partner. Wat ons vooral aanspreekt is de snelle service, het meedenken en de scherpe prijzen. We zijn erg tevreden over de autoreclame, gevelreclame en spandoeken.

Robbie Bremen

B&S Media

Recente projecten

Carwrapping bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Wij monteren autoreclame ook bij u op locatie
  • Professionele ontwerpen

Wij bestickeren uw auto, busje of ander voertuig. Met uw logo, een eye-catching design of wrappen het hele voertuig voor een totaal andere uitstraling. Onze grafisch ontwerpers maken elke keer een uniek design en onze monteurs gaan met grote precisie te werk om uw reclame middel doeltreffend de weg op te laten gaan!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

7 + 11 =

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo