De beste gevel letters voor bedrijven die op willen vallen
Gevel letters

Alles wat je moet weten over gevel letters

Gevel letters zijn een belangrijk onderdeel voor de plaatselijke zichtbaar voor iedere organisatie. De gevel letters heb je nodig om te laten zien waar je zit. Gevelreclame is een mooie manier om te adverteren in combinatie met duidelijkheid voor bezoekers.

Als signbureau merken we dat er veel onduidelijkheid bestaat als het aankomt op het kiezen en het plaatsen van de gevel letters. Zo kun je ook kiezen voor een logo op de muur van je kantoor. Voor binnen- of buitenreclame zijn verschillende materialen mogelijk. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we besloten om het een en ander in dit artikel op een rijtje te zetten.

De bekendste soorten gevel letters

Als het aankomt op het laten maken van gevel letters is het mogelijk om voor heel wat opties te kiezen. Deze verscheidenheid aan opties brengt met zich mee dat het ook voor jou mogelijk is om uit te komen bij de letters die echt aansluiten bij wat je al die tijd zocht. Nu is het wel zo dat er een groot verschil zit tussen de kwaliteit die diverse materialen te bieden hebben. De beste soort gevel letters die je op dit moment kunt kopen zijn hieronder uiteengezet:

 • Acrylaat letters – als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor metalen letters dan raden wij aan om te kiezen voor acrylaat letters. Deze letters zijn lichtgewicht en aan te merken als erg duurzaam. Dit brengt met zich mee dat dit type gevel letters beschermd is tegen vervagen, chippen of barsten van verf. Daar komt bij dat deze letters ook nog eens te vinden zijn in een groot scala aan mogelijkheden.
  acrylaat letters
 • Dibond letters – Naast de gevel letters van hierboven is het ook mogelijk om te kiezen voor de Dibond. Dibond gevel letters zijn een klassieke maar robuuste manier om je merk weer op te laten vallen in de ogen van je doelgroep. Dibond is een sterk aluminium composiet materiaal. Het is sterker dan Foamex en op een lijn met acryl wanneer je reusachtige gevel letters wilt laten plaatsen die lang mee zullen gaan.
  Gevel letters

Gevel reclameletters met afstand houders

De afstand houders zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je gevel letters wat meer naar voren komen. Het grote voordeel van deze gevel letters is dat deze net even wat meer op kunnen vallen. Dit brengt dan ook gelijk met zich mee dat je met dit type letters in staat bent om optimaal gebruik te maken van jouw reclame. Hou er wel rekening mee dat deze gevel letters vaak wat meer kosten met zich mee zullen brengen. Ons team kan je hier natuurlijk nog veel meer over vertellen als je dit wilt.

Gevel letters gefreest

Verlichte letters om extra op te vallen

Het is mogelijk om te kiezen voor verlichte gevel letters als je zeker wilt weten dat je echt op zult vallen. De meest voor de hand liggende optie is om te kiezen voor een doosletterbord. Een doosletterbord is een bord dat bestaat uit meerdere letters die vaak zijn voorzien van verlichting. Je ziet vaak dat deze  letter borden worden toegepast op winkelpuien boven de ingang. Het verschil tussen doosletters en andere soorten bewegwijzering is dat elk stuk van het doosletterbord zijn eigen elektrisch element bevat. Dit maakt het voor dit type gevel letters mogelijk om nog beter op te vallen. Er zijn diverse soort verlichte letters om voor te kiezen. Enkele bekende opties zijn onder andere:

 • Front-Lit Channel Letters. De verlichtingselementen schijnen door de voorkant van de acrylplaat van elke letter. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een voordelig soort LED.
  soorten gevelreclame
 • Open-Face Channel Letters. De bekende neon-letters. Deze maken gebruik van neon om een opvallende look te ontwikkelen.
  Open neon gevel letters
 • Specialty Channel Letters. Dit zijn borden die twee of meer elementen van andere signage types bevatten. Je kunt de vorm, de grootte, de montage, de kleuren en verlichting kiezen op basis van wat je zelf mooi vindt.

Montage van gevel letters – overlaten aan professionals

Bij het monteren van gevel letters is het van groot belang om het altijd over te laten aan de beste professionals. Het is namelijk van groot belang dat de gevel letters op een volledig veilige wijze aan de wand worden bevestigd. Als leek weet je niet wat er voor nodig is om de gevel letters op de juiste wijze  te plaatsen. Veel bedrijven bieden de mogelijkheid om het monteren ook onder handen te nemen. Dit is bij ons bedrijf dan ook geen enkel probleem. Laat onze specialisten je helpen bij de plaatsing van de gevel letters bij jou op de wand.

Tip – denk aan het ontwerp van je gevel letters

Om ervoor te zorgen dat je gevel letters goed op zullen vallen is het van groot belang om te kijken naar het ontwerp. Zo spelen de kleuren een belangrijke rol voor het overbrengen van een bepaalde soort boodschap. Als je betrouwbaarheid uit wilt stralen is het handig om te kiezen voor neutrale en vooral zakelijke kleuren als blauw of grijs. Wil je echter zoveel mogelijk opvallen dan is het juist handig om te kiezen voor de felle kleuren als rood of geel. Deze weten altijd weer de aandacht te trekken bij de klant

Kies jij ook voor de beste gevel letters?

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over het kopen en plaatsen van gevel letters. Door middel van mooie gevel letters zal ook jij in staat zijn om je bedrijf pas echt aan de man te brengen en om op te vallen tussen de rest. Kies je voor sterke materialen dan weet je zeker dat de gevel letters lang mee zullen gaan op de gevel. Meer te weten komen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben als het aankomt op gevel letters? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen!

Gevelreclame bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

 • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
 • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
 • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
 • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoogstaand gevelreclame materiaal en zorgen voor een professioneel design. Ook werken wij samen met ontwerp en marketing bureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

8 + 5 =