Lichtbak reclame opties in 2024
Lichtbak reclame EP Winkel Zwolle-23

Lichtbak reclame is er in verschillende soorten en maten

Lichtbak reclame is één van de meest opvallende manieren van gevelreclame. Dé manier om 24/7 bij uw doelgroep onder de aandacht te komen. Lichtbak reclame is daar een vorm van. Tegenwoordig kunt u qua lichtbak reclame verschillende kanten op. In dit artikel leert u precies wat uw mogelijkheden als bedrijf zijn in 2022.

lichtbak reclame

Welke lichtbak reclame opties zijn er?

Reclame in de vorm van een lichtbak is momenteel erg in trek. Men heeft steeds beter door dat dit een zeer effectieve vorm is van reclame maken. Bovendien is er ook keer op keer sprake van bepaalde innovaties. Om u een duidelijk overzicht de geven van de mogelijkheden, nemen we bij deze de verschillende opties even door:

  • Enkelzijdig: Zoals de naam al aangeeft, geeft enkelzijdige lichtbak reclame aan één kant licht. Daarmee heeft u dag en nacht de mogelijkheid om een bepaald design herkenbaar te laten zijn.
  • Dubbelzijdig: Bij dubbelzijdige lichtbak reclame is er aan twee kanten sprake van verlichte reclame. Hier kiezen winkels bijvoorbeeld vaak voor om voorbijgangers vanaf beide kanten hetzelfde te laten zien. Of om op elkaar aansluitende boodschappen tentoon te stellen.
  • Neon: Neon is een speciale vorm van reclame in een lichtbak. De neonverlichting heeft een uniek karakter en straalt daarom ook een bepaalde vorm van exclusiviteit uit. Het gemiddelde oog voelt zich hier direct tot aangetrokken. Neon reclame kan erg effectief werken.
  • LED: LED verlichting voor de reclame in een lichtbak is relatief nieuw. Het is een energiezuinige, duidelijke methode om een vorm van reclame aan te bieden. Ook LED verlichting is namelijk wel degelijk opvallend.
  • Lichtletters: Tot slot is het ook nog een optie om voor lichtletters te kiezen. Daarbij zijn zoals de naam al zegt alleen de letters zelf verlicht. Hiermee is het mogelijk om een unieke vorm van reclame aan te bieden. Opvallend, strak en stijlvol.

Reclame lichtbak goed aanpakken

Na het kiezen van de soort lichtbak reclame is het ook belangrijk dat u de plaatsing op de juiste manier aanpakt. De montage van lichtbak reclame is namelijk een vak apart. Hier komt een hoop expertise bij kijken. Vandaar dat het ook essentieel is dat dit door professionele lichtbak reclame monteurs gedaan wordt. U weet dan zeker dat de lichtbakken niet alleen op de korte termijn maar ook op de lange termijn blijven presteren.

lichtbakreclame

Let er bovendien op dat het niet altijd mogelijk is om lichtbak reclame te plaatsen. Bij monumentale panden en historische binnensteden gelden bijvoorbeeld andere regels. Zorg er eerst voor dat u zeker weet dat er van zulke zaken geen sprake is. Het plaatsen van reclame in een lichtbak levert dan verder geen enkele problemen op.

lichtbak reclame

Waar moet u op letten

Niet iedere gemeente in Nederland is even soepel als het aankomt op het plaatsen van (lichtbak) reclame. Twijfelt u? Neem dan contact op met uw gemeente, om er achter te komen of u een omgevingsvergunning voor lichtbak reclame nodig heeft of niet.

Als expert op het gebied van lichtbak reclame kijken we ernaar uit om u verder te helpen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan even een kijkje in ons uitgebreide portfolio. Waar mogelijk dienen deze eerdere projecten van Supreme Reclame ter inspiratie voor uw bedrijf!

Lichtbak reclame bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit lichtbak reclame van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.