Reclameborden buiten, sterk, licht en betaalbaar
Reclameborden buiten

Reclameborden buiten

Bent u op zoek naar reclameborden voor buiten? Dan bevindt u zich momenteel precies op de juiste plek. Als aanbieder van reclameborden voor buiten helpen we u hier graag bij verder. Zo leveren wij borden die speciaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld aan de gevel, als vorm van sponsoring of voor een reclamecampagne. De mogelijkheden zijn in ieder geval zeer divers.

Belangrijke eigenschappen reclameborden buiten

Een kwalitatief reclamebord voor buiten voldoet aan een aantal essentiële eigenschappen. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

 • Hoge sterkte: Een reclamebord voor buiten moet van sterk materiaal gemaakt zijn, zodat het tegen een stootje kan. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een sponsorbord bij een sportveld. Het is niet de bedoeling dat deze bij het minste of geringste al scheuren begint te vertonen. Vandaar dat we ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd dik in orde is. 
 • Weerbestendigheid: Daar komt nog bij dat een reclamebord voor buiten ook met verschillende weersomstandigheden te maken krijgt. We krijgen met steeds extremere weersomstandigheden te maken, de reclameborden moeten hier goed tegen beschermd zijn en blijven. Zodoende is een goed reclamebord zeer weerbestendig. Zaken als temperaturen onder nul, regenval en langdurige droogte hebben geen effect op de borden zelf.

Materiaal reclameborden voor buiten

Om er zeker van te zijn dat u een hoge kwaliteit reclamebord aanschaft, kiezen we qua materiaal altijd voor Dibond. Dibond bestaat uit een kunststof kern met daaromheen een laag aluminium. Hierdoor is het een oersterk en licht reclamebord. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld reclameborden gemaakt van Trespa. Dat materiaal is juist erg zwaar.

Een ander alternatief wat de laatste tijd in opkomst is, is acrylglas. Dit wordt echter wel gezien als een premium materiaal wat niet veel wordt gebruikt voor reclameborden buiten, als wel voor binnen. Vaak wordt er aan de achterkant geprint en door de weerspiegeling die buiten van veel kanten aanwezig is, kan de opdruk slecht te zien zijn. Toch wordt het wel gebruikt voor bijvoorbeeld gevelreclame. Het materiaal is sterk maar ook kostbaar. De investeringskosten vallen dan ook wat hoger uit.

Opties voor reclameborden buiten

Met reclameborden voor buiten kunt u werkelijk waar een hoop verschillende kanten uit. Qua opties moet u denken aan:

 • Verlichten: Het verlichten van een reclamebord voor buiten levert een prachtig effect op. Niet alleen ziet het er dan een stuk aantrekkelijker uit, maar het is ook een stuk effectiever. Wanneer het dan donker is, blijft uw reclamebord toch goed leesbaar. 
 • (In een frame) ophangen: Een reclamebord is tegenwoordig heel goed op te hangen. Vooral gezien het lichtere materiaal waarvan we deze borden tegenwoordig maken. Bovendien is het altijd een optie om hier een frame omheen te doen. Hiermee werk je het reclamebord mooi af.
 • Op plaat printen: Gezien de technologische vooruitgang van de laatste tijd, levert het direct op plaat printen een prachtig resultaat op. Van de hoogwaardige look van een dergelijk reclamebord gaat u zeker de vruchten plukken.
 • Bestickeren: Tot slot is het ook een optie om stickervellen te printen en de borden hier vervolgens mee te bestickeren. Een makkelijke manier om veel keuzeopties in de toekomst open te houden. Een sticker kun je namelijk altijd weer vervangen.

Wat kun je op een reclamebord voor buiten zetten?

Om een reclamebord voor buiten ook echt effectief te laten zijn. Is het belangrijk dat het ontwerp dat u erop afbeeldt wel overtuigend is. Het moet bijvoorbeeld de volgende elementen bevatten:

 • Optimaal kleurgebruik in huisstijl bedrijf: Het kleurgebruik op het reclamebord moet passen bij de huisstijl van het bedrijf. Zo vormt alles in principe één geheel. Het reclamebord is dan een waar verlengstuk van uw bedrijf. Een optimale combinatie van kleuren is hierbij cruciaal. 
 • Duidelijk zichtbaar logo: Ook het logo moet duidelijk zichtbaar zijn. Er moet geen twijfel over bestaan van wie het reclamebord precies is. Zo is het effect dat u ermee probeert te bereiken maximaal.
 • Overtuigende tekst: Verder moet een overtuigende tekst op het reclamebord buiten aanwezig zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van een duidelijke slogan, een actie of een call to action. Zodoende blijft het namelijk beter hangen.

Reclameborden buiten monteren

Reclameborden buiten monteren is iets wat op verschillende manieren kan. Zo is het dus mogelijk om dit met een frame te doen, bijvoorbeeld van metaal. Ook is er de optie om met afstandhouders aan de slag te gaan of het met een montagekit direct op de ondergrond te schroeven of plakken. Moet het reclamebord buiten aan de gevel komen? Dan is er echt vakwerk vereist en doet u er goed aan dit aan een professionele monteur over te laten.

Wat kosten reclameborden buiten?

Tot slot blijven alleen de kosten van reclameborden buiten nog over. Geen onbelangrijk onderdeel uiteraard. Echter is het moeilijk te zeggen wat de kosten precies gaan zijn. Dit is sterk afhankelijk van het materiaal, uw specifieke situatie, de bijbehorende ontwerpkosten, het gewenste formaat en de plaats van het reclamebord. In de meeste gevallen liggen de materiaalkosten zo tussen de €25 en €50 per m2.

Heeft u momenteel behoefte aan een reclamebord voor buiten? En wilt u graag gebruikmaken van de vele voordelen die dit te bieden heeft? Neem dan contact op met Supreme Reclame, onze reclame experts zitten voor u klaar!

Reclameborden bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

 • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
 • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
 • Productie in eigen huis
 • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit reclameborden van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier.

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.