Reclamedoeken in frame, een buitenkans voor jouw bedrijf
reclameodken in frame

Reclamedoeken voor effectieve buitenreclame op elke locatie

Reclamedoeken in frame bieden veel mogelijkheden. Natuurlijk heb je al vaak nagedacht over hoe je je bedrijf meer (naams)bekendheid kunt geven. Misschien heb je ook al bedacht dat er gewoon in de buitenlucht ook mogelijkheden zijn: als gevelreclame op gevels of op banners langs de weg of bij een event. Dat zijn immers de plekken waar mensen komen en jouw logo en bedrijfsnaam zien. Hoe kun je jouw bedrijf nou het beste promoten met zulke reclamedoeken in frames?

Dit zijn de mogelijkheden van reclamedoeken in een frame

Een reclamedoek in een frame is een prima manier om op duidelijk zichtbare plekken te werken aan naamsbekendheid. Mensen  zien jouw logo en jouw bedrijfsnaam op plaatsen waar ze zelf komen. Dat is een opvallende, effectieve en relatief goedkope manier van reclame maken. Heb je deze mogelijkheden al eens bekeken:

Gevelreclame

Jouw bedrijfsnaam met logo prijkt prominent aan de gevel van een gebouw of je eigen bedrijfspand. Duidelijk zichtbaar en herkenbaar.

Festivals en events

Duizenden bezoekers zien voortdurend jouw reclamedoek. Een indringende en festivalvriendelijke manier van reclame maken.

Sponsoring

Jouw reclamedoek is zichtbaar als sponsor bij een event of ontmoetingsdag. De verbinding met een sympathiek doel maakt jouw bedrijf ook sympathiek.

Reclamebanners over of langs de weg

Juist vanuit de auto of trein krijgen mensen jouw bedrijf langdurig en voortdurend in beeld op hun dagelijkse route. Daar geldt de kracht van de herhaling.

Start- en finishdoeken

Op de belangrijkste momenten van de wedstijd valt jouw reclamebanner des te meer op. Een buitenkans voor jouw bedrijf.

Bouwhekdoeken

Nieuwsgierige mensen moeten eerst jouw banner bekijken voordat ze een blik kunnen werpen op de bouwplaats. Succes gegarandeerd!

In een weiland of op een boerenschuur

Zomaar midden in een weiland staat jouw bedrijf prominent aanwezig te zijn. Je laat de concurrentie lekker buiten beeld. Hoe mooi wil je het hebben.

Goed zichtbare en leesbare reclamedoeken in frame

Je wilt natuurlijk wel dat voorbijgangers een duidelijk beeld krijgen van jouw bedrijf. Daarbij past een doek met heldere kleuren, royaal formaat en stevige stof. Niet is immers zo slecht voor je imaga als een verkleurde, verwaaide en rafelige banner? Dit zijn de mogelijkheden:

Textieldoeken in frame

Die zie je veel op bijvoorbeeld festivals (in geluidstorens).

Meshdoeken (met gaatjes) in frame

Deze doeken zijn wind doorlatend door de kleine gaatjes in het doek. De bedrukking is minder krachtig maar het doek is veel beter bestand tegen het weer.

Een stevig frame voor uw reclamedoek

Als je reclame maakt in de buitenlucht moet je rekening houden met weer en wind. Daarom is een stevig frame geen luxe maar pure noodzaak. Alleen met een stevig frame overleeft jouw reclamedoek de harde wind en regenvlagen van de soms barre weersomstandigheden in ons koude kikkerland.

Welke frames zijn goed genoeg voor jouw banner? Je kunt je banner vastzetten in een paar zorgvuldig geselecteerde stevige materialen zoals PVC-frames (gemaakt van dubbele laag PVC met donkere tussenlaag om doorschijnen te voorkomen; handig bij dubbele bedrukking), steigerbuizen frames, houten frames of aluminium frames. Stuk voor stuk sterke frames die jouw reclamedoek stevig vasthouden ook als het er echt om spant.

Je kunt verder nog kiezen uit allerlei manieren om de zaak te bevestigen, bijvoorbeeld met een klikframe of een muurframe. Je hebt natuurlijk ook vrijstaande frames en je kunt je frame zelfs verlichten.

Advies en uitvoering

Kortom, reclamedoeken in frame zijn een buitenkans voor jouw bedrijf. Wil je advies om uit de vele mogelijkheden precies die keuze te maken die bij jouw wensen en situatie past? Neem dan contact op met Supreme Reclame. Wij geven niet alleen deskundig advies over reclamedoeken in frame voor jouw bedrijf, event of actie maar zorgen er ook voor dat je wens werkelijkheid wordt.

Wil jij ook binnenkort een mooi zichtbaar en duidelijk leesbaar reclamedoek?
Neem dan contact op met Supreme Reclame, of vul het offerteformulier in.

Reclamedoeken bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit reclameborden van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier.

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.