Airtex behang

Airtex behang

Airtex behang voor een sfeervolle kantooraankleding

U wilt uw werkomgeving eens grondig aanpakken en Airtex behang lijkt u een prima manier om meer sfeer op de werkplek te krijgen. Maar hoe doe je dat? Welke afbeelding moet er op? Is de foto wel groot en scherp genoeg en past die bij de rest van het interieur? Hoe breng je dat behang aan op die muur met deuren en ramen? Je bent geen interieurstylist maar je wilt wel een professionele en passende wandbekleding.

Wat is Airtex fotobehang en wat kost Airtex behang?

Airtex behang is een fotobehang. Het wordt gedrukt op een grootformaat rollenprinter met een zeer hoog resolutie vermogen. Daardoor krijgt de afbeelding een geweldige kwaliteit. Airtex behang scheurt en kreukt niet. Daardoor kun je het probleemloos plakken of verwijderen. Kortom, Airtex is een super fotobehang en een professioneel en innovatief product. Je kunt het naadloos plakken en op allerlei manieren toepassen om je gebouw te verfraaien of het nou gaat om de entree van een gebouw, kantoren, vergaderruimtes of ziekenhuizen, met Airtex behang pimpt u uw werkomgeving om tot een sfeervolle, professionele plek.

De kosten van Airtex behang hangen af van een aantal factoren, de belangrijkste is het aantal meters dat u afneemt. Als u uw muur inmeet kunnen wij direct een prijs geven voor het printwerk en de montage. Airtex behang kost gemiddeld € 55 per meter. Hiervoor levert uzelf een printklaar bestand aan. Heeft u nog geen printklaar bestand maar wel een idee? Dan kunnen wij dit tegen meerprijs leveren. Heeft u nog geen idee maar wilt u wel graag Airtex behang aan de muur? Neem dan contact met ons op, ons advies is gratis.

Airtex behang, een opkikker voor uw kantoor

Airtex behang heeft echt een verandering teweeggebracht in interieurland. Een kantoor is één klap totaal anders en een saaie muur kan nu een eyecatcher worden. Het kan ook uw kantoor een geweldige opkikker geven. Dat eentonige kantoor wordt ineens een sfeervolle werkomgeving, die lange gang wordt een interessante passage. En de keuze is enorm. Of u nou in een bos wilt zitten, aan het strand of te midden van wolkenkrabbers, alles is mogelijk.

Airtex behang kan overal

U kunt Airtex behang bestellen via een webshop maar dan moet u alles zelf bedenken en doen. Welke print is passend, is die wand wel geschikt, past die print wel bij die deur, enzovoort? Misschien denkt u: wat een gedoe, zo’n fotobehang. Ik zie mezelf echt niet behangen. Laat maar zitten. Maar dan mist u wel een kans om het werkplezier van u of uw werknemers te vergroten met een passende print: spetterend, zakelijk, kleurvol of sereen.

U kunt ervoor kiezen om zo meer sfeer op de werkplek te brengen of tegen die witte muur aan te blijven kijken. En eigenlijk stelt Airtex behang maar een paar eisen aan de ondergrond. Verder kan bijna alles, hoe hoog of breed u ook maar wilt.

Hoe breng je Airtex behang aan op de muur?

Om Airtex fotobehang aan te kunnen brengen moet de ondergrond helemaal vlak zijn voor een goede hechting en mag die niet te veel vocht opzuigen. Dan zal er een voorstrijk gebruikt moeten worden. Daarnaast is het een klus waarbij meerdere handen nodig zijn, zoals te zien in deze video.

Hieronder een impressie van een Airtex fotobehang montage

Wij kunnen u helpen met het uitzoeken van een goede foto, het printen van het behang en het aanbrengen ervan. Er is geen wand te bedenken die niet aangepakt kan worden. Gaat de muur een hoek om? Geen probleem. Wij monteren complete gangen en verdiepingen met Airtex behang. Is er een lift, een ingebouwde kast of een raampartij? Ook daar werkt Supreme Reclame handig om- of als het moet overheen. Zo nodig beplakken we deuren, ramen of een lift met andere materialen zoals vinyl of een zelfklevend printmateriaal waarbij het beeld intact blijft. Kortom, wij hebben voor alle problemen een professionele en passende oplossing.

Met Supreme Reclame lukt het wel

Wilt u ook een professioneel en passend Airtex behang op uw kantoor? Neem contact op met Supreme Reclame. Onze experts geven u vrijblijvend advies over de keuze van de print en het aanbrengen van het behang. Leg uw uitdaging bij ons neer en wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. 

Airtex behang voorbeelden

Een van onze experts spreken?

Wij werken uw idee uit in een prachtige reclameuiting voor uw bedrijf of uw klant. Samen komen wij tot de mooiste oplossingen! Neem vrijblijvend contact op en leg uw vraag bij ons neer!

Bel nu: 038 477 0900

David stoter