Wandbekleding kantoor binnen- en buitenkant
wanbekleding kantoor

Alle mogelijkheden voor wandbekleding op kantoor

Wandbekleding van een kantoor is erg belangrijk om voor de juiste werkomgeving te zorgen. In verschillende industrieën is er vanzelfsprekend sprake van verschillende bedrijfsprocessen.

Hierdoor is het bijvoorbeeld niet de bedoeling om ieder kantoor op dezelfde manier aan te kleden. In het optimale geval is er juist sprake van een bepaalde personalisatie.

Zo creëer je op kantoor een werkomgeving waarin men het fijn vindt om te werken. Waar werknemers van een bedrijf zich thuis voelen. In het ideale geval zorgt de wandbekleding van een kantoor ook nog voor een stukje onbewuste motivatie.

Je haalt dan in principe het maximale uit de omgeving. Je zet de juiste middelen in om het de werknemers zo fijn mogelijk te maken.

Wandbekleding kantoor fotobehang

Voor de wandbekleding van een kantoor maken we gebruik van fotobehang. Hierop maken we specifieke prints. Deze methode wordt ook wel Airtex. Dit is een hele fijne techniek, waarmee verschillende fotoprints behaald kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan:

Een sfeerbeeld

Wat is onlosmakelijk verbonden met dat waar het bedrijf voor staat? Is er een bepaald voorwerp dat hier mooi op inspeelt. Of is er een andere manier waarop er een sfeerbeeld gecreëerd kan worden? Op Airtex komt dit sfeerbeeld helemaal tot leven.

wanbekleding kantoor

Een foto

Ook is het vanzelfsprekend mogelijk om voor een specifieke foto te gaan. Bijvoorbeeld een foto waar binnen het bedrijf veel waardering voor bestaat. Of een bepaalde foto die de essentie van het bedrijf goed weergeeft. Qua foto’s kun je een hoop verschillende kanten op gaan.

wandbekleding airtex

Interessante structuur

Tot slot hoeft niet alles ook een bepaalde betekenis te hebben. In sommige kantoren is er juist behoefte aan rust. Een interessante structuur is dan mogelijk de juiste keuze.

wandbeklding kantoor Geprint behang

Wandbekleding kantoor buitenkant

Het blijft niet alleen bij wandbekleding van een kantoor aan de binnenkant. Ook aan de buitenkant zijn er volop mogelijkheden. Opties op dit gebied zijn bijvoorbeeld:

Raamreclame

Raamreclame is in de praktijk zeer populair. Op een aantal ramen heb je de mogelijkheid om grote afbeeldingen of teksten weer te geven. Hiermee maak je direct indruk op mogelijke klanten.

beletteren raamreclame

Gevelreclame

Ook gevelreclame is gericht op de doelgroep. Wanneer er sprake is van een ruime gevel, heb je de optie om hier een bepaalde vorm van reclame op te hangen. Denk opnieuw aan een tekst of een afbeelding.

wanbekleding kantoor buiten gevelreclame

Wandbekleding kantoor laten ontwerpen door Supreme Reclame

Bij Supreme Reclame houden we ons bezig met het produceren en monteren van wandbekleding voor een kantoor. Dit geldt zowel voor wandbekleding aan de binnenkant als ook aan de buitenkant.

Aangezien we hier reeds een grote hoeveelheid ervaring mee hebben opgebouwd, weten we als geen ander hoe we dit moeten uitvoeren.

Wij gaan op zoek naar creatieve, kwalitatieve manieren om er een visueel spektakel van te maken. Hierdoor is de wandbekleding ook echt effectief.

Het stelt je in staat om als bedrijf je doelen op een effectievere wijze te bereiken. Enerzijds door het creëren van een sfeervolle werkomgeving. En anderzijds door de doelgroep op een directe wijze aan te spreken.

Fotobehang bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit fotobehang of Airtex van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.