Airtex en textielframes Alfa Accountants

Airtex en textielframes

Voor Alfa Accountants IJsselmuiden hebben wij diverse wanden bekleed met airtex en textielframes.

Sfeer bepalen

De kantoren van tegenwoordig zien er vaak gezellig uit. Het zijn niet meer de saaie kamers van weleer. Zo worden kantoren vaak opgeleukt met kunst en planten of vloerbedekking. Vaak wordt er rekening gehouden met de sfeer van het bedrijf of met de plaats waar ze werkzaam is. Met fotobehang (of Airtex, zoals wij het noemen), wordt deze trend naar het volgende niveau getild.

Alles is mogelijk met Airtex

Er is veel meer mogelijk met Airtex, Airtex is namelijk volledig te printen op een hoogte van 3,5 meter. Wanden van tientallen meters lang kunnen dus uit één stuk gemonteerd te worden. Daarom wordt Airtex ook wel Naadloos behang genoemd.

Airtex bij Alfa Accountants in IJsselmuiden

Alfa Accountants is een middelgroot accountantskantoor met meerdere vestigingen. De vestiging in IJsselmuiden opereerde al enige tijd vanuit een kantoor dat een beetje sfeer miste. Binnen één dag hebben wij dat veranderd in sfeervolle ruimtes waar de lokale ondernemers die klant zijn van Alfa, zich gelijk op hun gemak voelen.

Fotobehang bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit fotobehang of Airtex van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo