Airtex fotobehang in kantoorruimte

Airtex fotobehang

In opdracht van Thereca Projectinrichting heeft Supreme Reclame met succes een uniek project voltooid om een kantoorruimte te verfraaien met prachtig Airtex fotobehang. Het adembenemende uitzicht op een weelderig bosgebied werd gekozen als de centrale print, waardoor de kantooromgeving een rustgevende en inspirerende sfeer kreeg.

Het Airtex fotobehang, bekend om zijn duurzaamheid en hoogwaardige afdrukken, heeft de kantoorruimte getransformeerd tot een boeiende en natuurlijke werkplek. Met zijn naadloze installatieproces werd het bosfotobehang op een professionele manier aangebracht, waardoor het leek alsof de medewerkers zich midden in de betoverende natuur bevonden.

Het nieuwe ontwerp heeft niet alleen esthetische voordelen, maar draagt ook bij aan de productiviteit en het welzijn van de werknemers. De rustgevende uitstraling van het bos inspireert creativiteit, vermindert stress en bevordert een positieve werkomgeving.

Dankzij de samenwerking tussen Thereca Projectinrichting en Supreme Reclame hebben ze een adembenemend resultaat bereikt. De kantoorruimte is nu een ware bron van trots voor het bedrijf, waar werknemers zich geïnspireerd en verbonden voelen met de natuurlijke wereld, terwijl ze tegelijkertijd in een professionele omgeving werken die bijdraagt aan hun welzijn en productiviteit.

Fotobehang bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit fotobehang of Airtex van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo