Carwrapping Hyunday Kona voor Cycloon Zwolle

Carwrap Hyunday Kona voor Cycloon Post

Cycloon Post is als lange tijd klant van Supreme Reclame. Dit keer is er een volledig electrische Hyunaday Kona voorzien van full colour folie. Een nieuwe ontwerp voor een nieuw model auto, voor Supreme Reclame geen probleem. Onze experts hebben ervaring met de vertaling van ontwerpen van designers naar het printklaar maken van de stickers. 

Full Colour Carwrapping, een vak appart

Full Colour Carwrapping is anders dan ‘gewone’ carwrapping. Bij een carwrap design is het extra belangrijk dat de verhoudingen kloppen. De folie wordt ingefohned en opgerekt en dat kan zorgen voor misvorming van de full colour print. Onze ervaren ontwerpers en DTP-ers passen het ontwerp aan op de vormen van de auto zodat er geen rare vervormingen in het eindresultaat ontstaan.

Trots op onze carwrappers

Supreme Reclame is specialist en daar zijn we trots op. We hebben veel ervaring met full colour carwrapping, produceren de prints in eigen huis en monteren de wagens in onze werkplaats waar meerdere voertuigen tegelijk gemonteerd kunnen worden.

Wat zegt de klant?

Zoals altijd weer een perfect resultaat! Erg blij met de samenwerking. We hebben het allemaal druk en dan is het prettig wanneer je geen zorgen hoeft te maken over uitbesteedt werk.

J. de Groot

Medewerker , Cycloon

Interesse?

Wij bestickeren uw auto, busje of zelfs vliegtuig. Met uw logo, een eye-catching design of wrappen het hele voertuig voor een totaal andere uitstraling. Onze grafisch ontwerpers maken elke keer een uniek design en onze monteurs gaan met grote precisie te werk om uw reclame middel doeltreffend de weg op te laten gaan!

Autoreclame bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Wij monteren autoreclame ook bij u op locatie
  • Professionele ontwerpen

Wij bestickeren uw auto, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig. Met uw logo, een eye-catching design of wrappen het hele voertuig voor een totaal andere uitstraling. Onze grafisch ontwerpers maken elke keer een uniek design en onze monteurs gaan met grote precisie te werk om uw reclame middel doeltreffend de weg op te laten gaan!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

2 + 2 =

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo