Fotobehang op kantoor

Fotobehang kantoor

Fotobehang op kantoor is een echte sfeermaker. Als u uw personeel, uw klanten of collega’s ontvangt in een ruimte met een passend beeld, dat zorgt dat snel voor een aangename sfeer. Het is een eye-catcher en het zal u opvallen dat het ook snel een gespreksonderwerp wordt.

De juiste afbeelding voor fotobehang op kantoor

Uiteraard valt of staat de uitwerking met de kwaliteit van de foto. De resolutie voor fotobehang op kantoor moet minimaal 100 dpi zijn. Uiteraard moet het beeld geschikt zijn voor de uitsnede die op de wand zichtbaar is. Supreme Reclame kan desgewenst een sfeerimpressie maken.

Obstakels geen probleem

Heeft de gewenste wand om te voorzien van fotobehang een obstakel? hangt er een klok, is er een deur of raam of lopen er leidingen? Geen probleem voor ons, wij nemen het mee in het ontwerp en waar nodig passen we het materiaal aan om het plaatje vloeiend door te laten lopen.

Fotobehang op kantoor kan altijd

Is uw wand niet glad, is hij van glas of van beton? Ook hier hebben wij oplossingen voor. Er zijn verschillende soorten Airtex, muurfolie en glasfolie dus voor iedere wand is er een passend materiaal te kiezen. ook kunnen we de materialen combineren als een wand uit verschillende ondergronden bestaat.

Fotobehang bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit fotobehang of Airtex van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo