Reclamezuilen maken het verschil

Maak de juiste indruk met een passende reclamezuil

jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Wij zijn bijna 25 jaar actief in het Sign & Print. Onze klanten zijn plaatselijke bedrijven, maar ook grote multinationals.

flexibel

Flexibel

Wilt u bijvoorbeeld uw auto bij ons laten voorzien van belettering of liever bij u op locatie? Wij zijn overal inzetbaar. Wij besteden niets uit en hebben daarom niet te maken met extra marges.

specialisten

Specialisten

Wij hebben een team met verschillende specialisten, voor reclamezuilen, gevelreclame, lichtreclame en autoramen tinten.

Reclamezuilen kunnen op maat worden gemaakt

Reclamezuilen zijn er in allerlei soorten en maten, van verschillende materialen, beplakt of geprint. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed advies te geven. Reclamezuilen kunnen op maat worden gemaakt. Zij kunnen verlicht of onverlicht geleverd worden of met reflecterend materiaal. U kunt op deze manier een mooie en unieke zuil voor uw pand plaatsen, waarmee u gegarandeerd de aandacht van klanten en bezoekers trekt.

Reclamezuilen, ook ín uw pand

Ook voor routing om, langs en door uw pand kunt u gebruik maken van de aluminium zuilen en reclameborden. U kunt zo een chique uitstraling geven aan uw pand en u kunt uw huisstijl terug laten komen op de zuilen.

Naast reclamezuilen leveren wij o.a. ook:

Impressie van de reclamezuil bij of in uw pand

Wij hebben een groot aantal soorten reclamezuilen in ons assortiment en ook kunnen wij een impressie geven van een reclamezuil op of voor uw pand. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen voor een zuil in of voor uw pand.

Kosten reclamezuil

U wilt meer opvallen met een reclamezuil voor uw pand. Maar wat zijn hiervan de kosten? De ronde ovale aluminium reclamezuilen beginnen bij € 499,-. Dat is inclusief logo en/ of bewegwijzering. Wij maken altijd vrijblijvend een offerte op maat. Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

 

“Thereca ervaart de relatie met Supreme echt als een samenwerking… een gezamenlijk belang om de klant dat te leveren wat is afgesproken en samen doen we elke opdracht ons best om deze verwachting te overtreffen. Supreme en Thereca een prima combinatie!​”

Robin Veen

Thereca

Recente projecten

Reclamezuilen van Supreme Reclame

Welke reclamezuilen zijn er?

Er zijn in de basis 4 verschillende reclamezuilen. Ook kunt u voor een zuil op maat kiezen!
Picture 059 rechthoekige-reclamezuil-klein reclamezuil-ovaal-klein wandzuil-onverlicht-klein

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren en monteren reclamezuilen op ieder formaat, locatie en hoogte en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

Verlicht

Inclusief Belettering

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo