Spandoeken in frame

Spandoeken in alle soorten en maten

jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Wij zijn bijna 25 jaar actief in het Sign & Print. Onze klanten zijn plaatselijke bedrijven, maar ook grote multinationals.

flexibel

Flexibel

Wilt u bijvoorbeeld uw auto bij ons laten voorzien van belettering of liever bij u op locatie? Wij zijn overal inzetbaar. Wij besteden niets uit en hebben daarom niet te maken met extra marges.

specialisten

Specialisten

Wij hebben een team met verschillende specialisten, voor reclamezuilen, gevelreclame, lichtreclame en autoramen tinten.

Spandoeken voor aan uw gevel of voor een promotiecampagne nodig?

Spandoeken en met name -spandoeken die in een aluminium frame hangen- zijn een hele mooie oplossing voor tijdelijke of permanente gevelreclame. Maar ook langs de weg als alternatief voor een vaak duurder bouwbord of billboard.

Als het frame eenmaal neergezet of opgehangen is, kan het spandoek gemakkelijk vervangen worden. Zo kunt u op een goedkope manier uw acties en aankondigingen duidelijk blijven maken. Een los spandoek is namelijk minder prijzig in vergelijking met borden, qua montage helemaal. U zou dit in de meeste gevallen ook zelf kunnen doen!

Naast spandoeken in frame leveren wij o.a. ook:

Ontwerp, productie en montage van spandoeken

Wij leveren de spandoeken en de frames. Ook monteren wij de spandoeken op elke denkbare plek. Kijk eens in ons portfolio en laat u inspireren.

Wij ontwerpen de prints voor op de spandoeken en kunnen een impressie maken van het eindresultaat. Zo weet u van te voren wat u kunt verwachten! Bel direct 038 477 0900 of druk op de knop hieronder om contact met ons op te nemen.

 

 

“Thereca ervaart de relatie met Supreme echt als een samenwerking… een gezamenlijk belang om de klant dat te leveren wat is afgesproken en samen doen we elke opdracht ons best om deze verwachting te overtreffen. Supreme en Thereca een prima combinatie!​”

Robin Veen

Thereca

Recente projecten

Spandoeken in frame bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren hoge kwaliteit full colour prints van de beste materialen en zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo