Fantastische uitstraling met textielframes

Breng foto’s tot leven en creëer beleving met aluminium textielframes

jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Wij zijn bijna 25 jaar actief in het Sign & Print. Onze klanten zijn plaatselijke bedrijven, maar ook grote multinationals.

flexibel

Flexibel

Wilt u bijvoorbeeld uw auto bij ons laten voorzien van belettering of liever bij u op locatie? Wij zijn overal inzetbaar. Wij besteden niets uit en hebben daarom niet te maken met extra marges.

specialisten

Specialisten

Wij hebben een team met verschillende specialisten, voor reclamezuilen, gevelreclame, lichtreclame en autoramen tinten.

Aluminium textielframes

Met een aluminium textielframe geef je sfeer aan iedere ruimte, groot of klein. Foto’s worden superscherp afgedrukt en extra kracht bijgezet door LED verlichting. Het strakke aluminium frame maakt het helemaal af. Het doek wordt met een pees in het frame geplaatst.

De textielframes zijn in diverse diktes leverbaar. De 19mm variant is enkel geschikt als wandframe. De 44mm variant is geschikt als vrijstaand frame of hangend frame.

Strakke en sfeervolle textielframes

Textielframes zijn op veel plaatsen toe te passen, maar bij retail-bedrijven en op kantoor komt het toch wel het beste tot zijn recht. Creeër direct sfeer met een strak design. Laat je producten knallen met een textielframe met LED verlichting erachter.

“Inmiddels levert Supreme al een aantal jaren diverse signing producten voor Pouw Automotive. De kwaliteit van de producten blijft door de jaren heen onveranderd goed, de service eveneens en het contact is nog altijd even spontaan.”

Dorothé van Lente

Pouw Volkswagen

Recente projecten

Textielframes bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Professionele ontwerpen

Wij leveren aluminium textielframes met uw foto of beeldbewerking  of zorgen zo nodig voor een professioneel design. Ook werken wij veel samen met ontwerp- en marketingbureaus, uw ontwerp toveren wij om naar een prachtig eindresultaat!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo