Full Colour Stickers Printen
Full Colour Stickers Printen

Full Colour Stickers printen als marketingtool

Sinds jaar en dag worden er stickers geproduceerd. Als marketingtool zijn stickers natuurlijk niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. De veelzijdigheid daarvan zien we terug op voertuigen, ramen, complete winkelpuien en natuurlijk gewoon als losse stickers op allerlei voorwerpen en producten. Maar daar houdt het niet op!

Full colour stickers printen om uw merk of product aan de man te brengen

Uw product in een ideale setting gesitueerd, kan de klant net dat beetje extra beleving en gevoel geven om meer te willen weten over uw product of dienst. Denk hierbij aan een levensgroot beeld van een gelukkig gezin dat buiten in de tuin aan het genieten is van een barbecue die u in uw assortiment heeft, of een stel jongeren die genieten van de broodjes die bij u op de menukaart staan! Kortom geef de meerwaarde van uw product of dienst visueel weer en laat uw producten voor zich spreken!

Full colour stickers voor vele marketinguitingen

Zoals ik in de eerste alinea al aangaf, zijn er vele toepassingen te bedenken om full colour stickers voor te gebruiken. Denk aan:

Kleuren blijven krachtig, tot 7 jaar

Full colour stickers zijn normaal gesproken kwetsbaar voor zonlicht en ander natuurgeweld. Daar ontkomt men niet aan als men een print bloot stelt aan deze elementen. Maar met een laminaat laag heb je daar geen last meer van. Wij leveren niet standaard maar wel in de meeste gevallen onze full colour stickers met een mat- of glanslaminaat. Deze extra transparantie folie laag garandeert een kleurvastheid tot wel 7 jaar!

Full colour stickers printen we nu in eigen huis!

Met de komst van HP 260 Latex printer, hebben wij een full colour printer in huis met de allernieuwste techniek. Ik zal u de technische details besparen maar doordat de printer ook direct de print droogt, heeft vocht geen effect meer op de print en zijn de kleuren keer op keer gelijk. Voor Full Colour Stickers Printen van elk formaat en voor elke toepassing kon u al terecht bij Supreme Reclame maar met de komst van de nieuwe HP Latex printer, kunnen wij nóg sneller leveren en kunnen wij u nóg beter adviseren over de mogelijkheden!

Wij adviseren gratis

Voor meer informatie over een mogelijke toepassing bij u in de winkel, op de auto, aanhanger, in uw bedrijfspand, neemt u hier contact met ons op en kunt u op onderliggende links klikken.

Een van onze experts spreken?

Wij werken uw idee uit in een prachtige reclameuiting voor uw bedrijf of uw klant. Samen komen wij tot de mooiste oplossingen! Neem vrijblijvend contact op en leg uw vraag bij ons neer!

Bel nu: 038 477 0900

David stoter