Wat is gevel belettering
Gevel-belettering

Gevel belettering is een manier om tekst, afbeeldingen of logo’s op de buitenmuur van een gebouw te plaatsen. Dit kan gedaan worden met verschillende materialen zoals vinyl, folie of neon. Het wordt vaak gebruikt om de naam van een bedrijf of een boodschap te presenteren.

Welke soorten gevel belettering zijn er?

Er zijn verschillende soorten gevel belettering:

 1. Raambelettering: Dit is een soort belettering die speciaal op ramen van gebouwen aangebracht wordt. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de naam of het logo van een bedrijf aan te geven.Raam belettering
 2. Neonbelettering: Dit is een soort belettering die gemaakt wordt met neonverlichting. Dit geeft een zeer opvallende en aantrekkelijke uitstraling.
  Open neon gevel letters
 3. Verlichtingsbelettering: Dit is een soort belettering die verlicht wordt met LED-verlichting. Hierdoor is de belettering zowel overdag als ’s nachts zichtbaar.
  lichtbak reclame
 4. Raamfoliebelettering: Dit is een soort belettering die wordt aangebracht op ramen met behulp van raamfolie. Hierdoor wordt het licht niet teveel geblokkeerd en is de belettering nog steeds goed zichtbaar.
  raam reclame hasselt
 5. Gevelreclame: Dit is een soort belettering die vaak groter is dan de andere soorten belettering. Deze wordt vaak gebruikt voor het uitzetten van aanbiedingen of nieuwe producten.
  pouw-spandoeken-zwolle
 6. 3D belettering: Dit is een soort belettering die geeft een beeld van diepte, waardoor de belettering eruit ziet alsof het uit de gevel steekt.
  Gevelreclame zwolle

Daarnaast zijn er nog een aantal unieke soorten gevel belettering, waarvan sommigen steeds minder vaak voorkomen en anderen die we juist steeds meer zien:

 1. Schilderwerk: De oudste en meest traditionele vorm van gevelbelettering. Schilderwerk wordt vaak gebruikt voor historische gebouwen of om een authentieke uitstraling te creëren.
 2. Channel letters: Channel letters zijn individuele letters die worden geïnstalleerd op de gevel van een gebouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren en zijn een populaire optie voor bedrijfsgebouwen.
 3. Digitale belettering: Digitale belettering maakt gebruik van digitale displays om teksten en afbeeldingen te tonen. Dit is een moderne optie die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld winkelcentra of verkeersaders.

Welke stappen neem ik om gevel belettering te realiseren?

Er zijn een aantal stappen die nodig zijn om gevelbelettering te installeren:

 1. Ontwerp: eerst moet er een ontwerp gemaakt worden voor de belettering. Dit kan een tekst, afbeelding of logo zijn of een speciaal voor de gevel belettering ontworpen design zijn.
 2. Productie: als het ontwerp klaar is, wordt het geprint of geproduceerd op het gekozen materiaal.
 3. Installatie: tenslotte wordt de belettering geplaatst op de gevel van het gebouw. Dit wordt meestal gedaan door een professioneel bedrijf met ervaring in gevelbelettering.

Het is belangrijk om een professioneel bedrijf te kiezen om ervoor te zorgen dat de belettering veilig en correct geïnstalleerd wordt. Zij hebben de juiste materialen en vaardigheden om te zorgen voor een goed resultaat.

De aanpak van Supreme Reclame

Supreme Reclame is een bedrijf dat al jaren werk maakt van passende gevelreclame. We weten wat kan en wat past bij een pand en de locatie. We overleggen wat de klant wil communiceren en wat past bij zijn huisstijl en uitstraling. We adviseren beargumenteerd wat de beste oplossing is binnen het gestelde budget. Supreme Reclame heeft ervaring met het leveren van vele soorten gevelreclame.

In ons uitgebreide portfolio vindt u diverse gevel belettering projecten. Daar kan u de toepassing van diverse soorten gevelreclame vinden. Neem contact op met Supreme Reclame om na te gaan wat bij uw bedrijf kan en past.

Een van onze experts spreken?

Wij werken uw idee uit in een prachtige reclameuiting voor uw bedrijf of uw klant. Samen komen wij tot de mooiste oplossingen! Neem vrijblijvend contact op en leg uw vraag bij ons neer!

Bel nu: 038 477 0900

David stoter