Vrachtwagen reclame

Eén van meest effectieve reclame methodes is vrachtwagenreclame

jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Wij zijn bijna 25 jaar actief in het Sign & Print. Onze klanten zijn plaatselijke bedrijven, maar ook grote multinationals.

flexibel

Flexibel

Wilt u bijvoorbeeld uw auto bij ons laten voorzien van belettering of liever bij u op locatie? Wij zijn overal inzetbaar. Wij besteden niets uit en hebben daarom niet te maken met extra marges.

specialisten

Specialisten

Wij hebben een team van verschillende specialisten, voor carwrappen, gevelreclame, lichtreclame en autoramen tinten.

Naamsbekendheid vergroten met vrachtwagen reclame

Eén van meest effectieve reclame methodes is vrachtwagenreclame. Voor naamsbekendheid of om een actie te promoten, krijgt u met deze reclame uiting veel exposure. Supreme Reclame ontwerpt, levert en monteert de uiting op uw cabine en op uw bak.

Mogelijk op alle vrachtwagens

Alle type vrachtwagens hebben wij in een digitaal bestand. Wij hebben door de jaren heen regelmatig verschillende soorten opleggers, tankwagens en trailers geplakt. Ook hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt. Voor inspiratie voor vrachtwagenreclame kunt u op onze portfolio pagina kijken.

Uniek design voor uw vrachtwagen reclame

Voor alle vrachtwagenreclame gebruiken wij hoogwaardige folies en full colour print materiaal. Wij hebben vakkundige grafisch ontwerpers in huis die voor elk reclame project een uniek design maken. Verschillende proeven kunnen worden gemaakt en op verzoek kunnen wij 3D beeldmateriaal maken voor uw vrachtwagenreclame.

Logo en NAW gegevens op Cabine

Wilt u alleen uw cabine voorzien van logo en bijvoorbeeld NAW-gegevens dan kan dat natuurlijk ook. De wagen kan bij ons worden geplakt of natuurlijk ook bij u op locatie.

Naast vrachtwagen reclame leveren we o.a. ook:

Cycloon Post en Fietskoeriers is al jarenlang vertrouwd met de diensten van Supreme Reclame. Ons volledige wagenpark is door Supreme voorzien van bestickering. Wat wij erg waarderen aan onze samenwerking is het meedenken van Supreme Reclame. Cycloon is een heel dynamisch bedrijf en bestickering vindt zelfs plaats op locatie! Verder worden er in goed overleg ook auto-ontwerpen gemaakt en zorgt Supreme Reclame tevens voor de bestickering van onze bedrijfspanden.

Niek Karrenbelt

Cycloon Post

Recente projecten

Vrachtwagen reclame bij Supreme Reclame

Extra voordelen van Supreme Reclame

  • Kwaliteit staat ALTIJD bovenaan
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Productie in eigen huis, dus we houden de kosten laag
  • Wij monteren autoreclame ook bij u op locatie
  • Professionele ontwerpen

Wij bestickeren uw auto, busje of ander voertuig. Met uw logo, een eye-catching design of wrappen het hele voertuig voor een totaal andere uitstraling. Onze grafisch ontwerpers maken elke keer een uniek design en onze monteurs gaan met grote precisie te werk om uw reclame middel doeltreffend de weg op te laten gaan!

Vraag nu een offerte aan via het formulier ->

Vraag een offerte aan en wij nemen zsm contact met u op om de details te bespreken.

1 + 7 =

Wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze materialen

autoreclame vynil avery
3m carwrap film
hexis logo